Jesień to idealny czas, by znaleźć chwilę dla siebie oraz zatroszczyć się o ciało i umysł. Na przykład podczas wizyty w luksusowym spa Hotelu Quadrille Relais & Châteaux w Gdyni.
Coraz krótsze dni, chłodne noce i kapryśna pogoda mogą oznaczać tylko jedno – nadeszła jesień. Aura nowego sezonu to zawsze wyzwanie dla naszego organizmu i samopoczucia, dlatego tak ważne jest, by znaleźć w tym czasie chwilę dla siebie. Z myślą o jesiennej regeneracji Hotel Quadrille Relais & Châteaux w Gdyni przygotował specjalną ofertę dla najbardziej wymagających gości.
W ramach oferty Jesienne SPAwanie w Quadrille, do każdej rezerwacji otrzymamy zaproszenie do spa o wartości 150 zł za dobę przy weekendowej wizycie. Jeżeli zdecydujemy się na dłuższy pobyt, kwota ta będzie jeszcze wyższa. Dostępne środki można wykorzystać na relaksujące masaże i zabiegi pielęgnacyjne, które eksperci pomogą dobrać do naszych indywidualnych potrzeb. A jest w czym wybierać – w ofercie spa, oprócz terapii manualnych, znajdziemy również zabiegi high-tech czy niestandardowe propozycje, jak masaże dźwiękiem, Shiatsu czy seanse relaksacyjne na misach i gongach tybetańskich.
Hotel Quadrille Relais & Châteaux to wyjątkowe miejsce na mapie Polski. Oryginalny design pałacu inspirowany był „Alicją w krainie czarów”. Nawiązania do kultowej powieści towarzyszą całej koncepcji Quadrille, począwszy od samej nazwy odnoszącej się do kadryla tańczonego przez bohaterów, restauracji „Biały Królik” nawiązującej do postaci przewodnika Alicji po baśniowym świecie, aż po nietuzinkowy design łączący tradycję czterystuletniego pałacu ze współczesnymi trendami wnętrzarskimi. Motto hotelu – „Experience the Wonderland” – to zaproszenie do świata magii, fantazji i cudów.
Tym, co wyróżnia gdyński hotel jest również fakt, że jego oferta skierowana jest wyłącznie dla dorosłych. Hotel Quadrille dedykowany jest świadomym gościom, którzy poszukują ciszy, spokoju i najwyższej jakości usług.
Po relaksującej wizycie w spa warto skierować się do hotelowej restauracji Biały Królik. W karcie znajdziemy regionalne specjały (również w wersji wegańskiej) w autorskim wydaniu szefa kuchni Marcina Popielarza.
Relaksujący weekend w pałacu to najlepszy sposób na ożywienie ciała i ducha tej jesieni.
Zaloguj się, aby zostawić komentarz.