Znaleziono 0 artykułów
01.05.2023

Podcast „W pogoni za kolacją”, s. 3, odc. 1: Pepe in Grani

01.05.2023
Fot. Jakub Pleśniarski

Jak daleko pojechalibyście na pizzę? Ja pojechałam do Caiazzo, do serca włoskiej Kampanii, gdzie urzęduje Franco Pepe, przez wielu uznawany za autora najlepszych pieczonych placków na świecie, który tchnął ducha w senne włoskie miasteczko. Na jego historię składają się rodzinne tradycje, kontynuacja rzemiosła, bunt i rewolucyjne podejście. Franco szuka najlepszych składników, wspiera lokalnych producentów, nie boi się „zepsuć” margherity oraz… podać gościom pizzy z ananasem.

1/8 Z wizytą w Pepe in Grani

2/8 Z wizytą w Pepe in Grani

3/8 Z wizytą w Pepe in Grani

4/8 Z wizytą w Pepe in Grani

5/8 Z wizytą w Pepe in Grani

6/8 Z wizytą w Pepe in Grani

7/8 Z wizytą w Pepe in Grani

8/8 Z wizytą w Pepe in Grani

Małgorzata Minta
  1. Styl życia
  2. Kulinaria
  3. Podcast „W pogoni za kolacją”, s. 3, odc. 1: Pepe in Grani
Proszę czekać..
Zamknij