Hotel Sofitel Warsaw Victoria połączył siły z magazynem „Vogue” oraz markami Pernod Ricard i Antonius Caviar. W ramach tego partnerstwa do końca listopada w restauracji La Brasserie Moderne będą dostępne cztery wyjątkowe dania z truflami w roli głównej.
W Sofitel Warsaw Victoria, pięciogwiazdkowym hotelu, mieszczącym się w samym centrum Warszawy, przy ulicy Królewskiej 11, mieści się restauracja w stylu francuskim, La Brasserie Moderne.
Hotel nawiązał globalną współpracę z magazynem „Vogue”, wytwórnią alkoholi Pernod Ricard i firmą zajmującą się produkcją kawioru Antonius Caviar, aby promować Art de Vivre.
Szef kuchni w La Brasserie Moderne, Paweł Kałuski, przygotował cztery specjalne dania, dostępne w menu tylko do końca listopada 2022. Ich głównym składnikiem będą sezonowe trufle oraz kawior, których dopełnienie stanowić może specjalnie dobrany przez sommeliera szampan. Jednym z popisowych dań wyjątkowego menu jest fettuccine z czarną truflą.
Specjalna oferta La Brasserie Moderne ważna jest od 2 do 30 listopada 2022
Zaloguj się, aby zostawić komentarz.